В последните седмици целият свят е прихванат от коварния коронавирус (COVID-19). Въпреки многото и различни хипотези за сериозността на вируса, държавите по цялото земно кълбо вземат безпрецедентни мерки за справянето с разразилата се пандемия. В това число България не прави изключние и дори мерките в нашата страна са едни от най-крутите не само в Европа, но и в света. И макар цялата световна икономика да страда от получилата се ситуация, световните лидери и най-вече хората са решени да се справят с този проблем. Една от мерките, които се взимат най-често е носенето на предпазни маски.

Носенето на предпазни маски за лице се препоръчва от много здравни специалисти и от властите. Най-често маската предпазва лицето и лигавицата от директно попадане на частици или слюнка. Тя не трябва да се съхранява извън опаковката си, в джобове или чанти, защото от там могат лесно да попаднат бактерии, които след поставяне да се прехвърлят на лигавицата. Носенето на маска в моментите, когато излизаме и когато контактуваме с други хора в сложната обстановка, би намалила шанса да заразим себе си или да заразим останалите около нас, с което редуцираме болните и скъсяваме периода, в който ще бъдем затворени вкъщи.

Ние от „G-Style – Онлайн магазин за дрехи“ сме съпричастни към всички страхуващи и борещи се хора по света. Заради това взехме решение да започнем шиенето на маски на ниски и най-вече достъпни цени, така че всеки който желае, да успее да се снабди с качествена предпазна маска за многократна употреба. Ето ги и нашите предложения. Натиснете върху снимката, за да отворите продукта.

Споделете тази статия. Нека предпазим повече хора!