Безплатна и бърза доставка клиентът има при поръчка над 69.00лв., направена чрез онлайн магазина! Това важи и за артикулите които са в промоция или на разпродажба. Цена за доставка при поръчка под 69.90лв. до офис на „ЕКОНТ“ е 4.99лв. за пратки до 2.00кг, а до офис на „Speedy“ е 3.66 лв. Срокът за доставка на поръчката направена през електронния магазин е до 1 работен ден с изключение на събота, неделя и официални празници, където доставката се извършва в първия работен ден след тях. Доставката се извършва с куриерска фирма единствено на територията на Република България. .

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

В случай че Доставчикът не е определил срок за доставка, срокът на доставка на стоките е 30 календарни дни, считано от датата, следваща извършване на поръчката чрез сайта на Електронния магазин.
В случай че Доставчикът не може да изпълни договора поради това, че не разполага с поръчаните стоки, той е длъжен да уведоми за това Клиента и да възстанови платените от него суми в срок до 30 календарни дни от датата, на която Доставчикът е следвало да изпълни задължението си по договора.

Условия за доставка

Фактът, че продуктите са запазени от системата, не е гаранция, че ще ви бъдат доставени. Означава само, че са с приоритет и влизат в контролния ни списък за изпълнение на следващия ден. Като процедура, всички поръчки, извършени в ден X, се дават за проверка и изпълнение на следващия ден. Потвърждението им може да дойде в същия ден или до 4 работни дни в зависимост от броя на поръчките, промоциите и други обстоятелства.

Извършването на поръчка чрез сайта gstylebg.com не гарантира наличието на всички продукти, по следните причини:

  • продуктите визуализирани онлайн вече не съществуват във физическия ни склад, в складовете на магазините или други складови помещения поради някоя от следните причини – кражба от магазини, загуби, грешки в запасите и складовата система, ограничени запаси и други.
  • продуктите са дефектни или непълни, което може да бъде открито по време на процеса на тяхното потвърждение.

Гарантираме Ви, че непрекъснато работим за подобряването на системата ни и за подобряването на програмите за управление на инвентара. Качеството на услугите, които предлагаме е с приоритет номер 1, но има случаи, които все още са повлияни от човешкия фактор или технически грешки.

Продуктите (стоките) и количествата в този сайт са запаси предназначени за продажба тук и в нашите магазини. Актуализират се на всеки 4 часа от денонощието. Въпреки това, някои от продуктите може да не са на разположение, независимо че постоянно се опитваме да предоставим възможно най-подробни данни за предлаганите от нас продукти. Практически, постоянно актуализираме снимките, информацията и запасите, но не можем да гарантираме, че цялата информация е пълна или без грешки.

Подробности за наличността на продуктите можете да получите, като се обадите директно на 0878 600 502

Потвърждаване на поръчки

Щом продуктите ви бъдат потвърдени от магазините ни, преминават в процес на готовност за доставка.

Ще получите потвърждение с важна информация около поръчката ви на мейла от който сте поръчали. Ако сте поръчали повече продукти и само някои от тях са налични за изпълнение и потвърдени, ще ви уведомим, кои от тях могат да бъдат доставени и които не.

Цените са в лева с включени ДДС и такса гориво.

Срок за доставка: 2 работни дни (за населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място).

Плащане на поръчки

1. Можете да платите поръчки изпълнени чрез услугата „Наложен платеж“ с кредитни и дебитни карти, чрез мобилните пос терминали на куриерите.

3. Можете да платите поръчките си и в брой при доставка на служителите на куриерската компания.

Методите на плащане 2 и 3 ви дават правото на още една безплатна услуга, наречена „Преглед и Тест“. Чрез нея можете да се възползвате и в рамките на 10 минути от доставянето на поръчките ви, можете да ги прегледате и изтествате в присъствието на служител от куриерската компания. След което, можете да ги запазите или върнете. В случай че решите да върнете поръчката си, моля извършете процедурите описани в секции.