В следващите няколко реда ще се запознаете с това каква е нашата дейност и защо можете да ни имате доверие, що се касае до нашите продукти.

Фирмите „ЕКСТРИМ2010“ и „МЕНОРА ММ“ са вече 15 години на пазара в сферата на производство на дамски и мъжки луксозни и бутикови изделия, чиито износ е насочен основно към Западна Европа и в частност Франция. Докато акцентът в началото падаше върху производството на сериозни количества дрехи, то към настоящия момент се концентрираме в бутиковото шиене.

Основният ни производствен цех е разполажен в централната част на град Русе. Можем да се похвалим с отлични условия за работа и най-нова техника.

Стремежът ни е да инвестираме в иновации, да подобряваме качеството на нашите изделия, като същевременно оптимизираме производството си.

Именно тази наша концепция ни позовли през годините да се развиваме, усъвършенстваме и да работим за модни икони като „Givenchy“, „Balmain“, „KENZO“ и много други нашумяли марки.

Преминахме през доста трудности, преди да изградим строен и отговорен колектив от около 30 души към настоящия момент.

В нашата фирма работят специалисти в различни направления на произвдството на дрехи с опит от 5 до над 20 години. Основното ни ядро от служители успя да се запази от самото създаване на фирмата.

Характерен за нас е затвореният цикъл на произвдоство, а акцентът ни пада върху прецизната изработка на всяко едно изделие.

Разполагаме с техника и екип, които ни позволяват да моделираме дрехите си, да ги изработим и окачествим без външна намеса.

Гарант за качеството на продуктите е собственикът и създателят на шивашката фирма.

С времето тя успява да превърне хобито си в работа. След повече от 20 години работа в сферата, нейният стремеж и този на фирмата все повече се насочват към тясното бутиково производство и развиването на онлайн бутик, който да задоволи потребностите от по-качествени български дрехи на пазара.